RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.55
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

18 вересня

Всі новини

«Це тупо!» Відомий танцюрист зробив емоційну заяву під фото Данилка з Пугачовою

Відомий танцюрист висловив свою підтримку під фотографією українського артиста Андрія Данилка (Вєрка Сердючка) з російською співачкою Аллою Пугачовою, яку Данилко опублікував на тлі фестивалю Лайми Вайкуле в Юрмалі. Свої слова підтримки написали також інші українські відомі персони.

Про це під фотографією Данилка в Insragram написав канадсько-австрійський бальний танцюрист і шоумен Вадим Гарбузов.

"Це класно і правильно підтримувати людей, які проти Путіна і проти війни, якої національності вони б не були і на якій би мові вони не говорили. Що тут поганого? Хай інші росіяни беруть приклад її підтримки України, що такого калібру люди нас підтримують", — написав Вадим Гарбузов у коментарях українською мовою.

Разом з цим Гарбузов додав, проте вже російською мовою:

"Що за хейт не можу зрозуміти, до людей, які нас підтримують, це ж нелогічно, навіть тупо, на мою думку. Спасибі треба говорити за підтримку, люди від величезних грошей відмовилися та поїхали. Дякую, спасибі та головне paldies та асiu за фестиваль та людяність!!!".

Варто зазначити, що танцюрист Вадим Гарбузов є громадянином Канади та Австрії українського походження (народився у Харкові). На своїй сторінці в Instagram чоловік підтримує Україну, зокрема поширює інформацію про російські атаки.

Окрім цього коментаря під дописом Данилка можна знайти підтримку також від української телеведучої Лесі Нікітюк, доньки колишнього президента України Віктора Ющенко Віталіни Ющенко, а також свою підтримку висловила українська акторка Ольга Сумська.

Нагадаємо, раніше українському артисту Андрію Данилку (Вєрка Сердючка) та російській співачці Аллі Пугачовій довелося гасити пожежу. Про це він розповів в одному з інтерв’ю.