RU  UA  EN

Четвер, 12 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

12 вересня

Всі новини

Вбивство Фаріон: правоохоронці під час обшуків знайшли пістолет

Правоохоронці під час проведення слідчих дій в рамках кримінальної справи про вбивство політикині та мовознавиці Ірини Фаріон знайшли пістолет.

Про цей факт вказано в ухвалі Галицького райсуду Львова.

Як зазначається у документі, що слідчі звернулися з клопотанням про арешт майна, яке було вилучено під час здійснення обшуків 14 серпня. Інформація про адресу та власника оселі в матеріалах засекречена.

Повідомляється, що правоохоронці під час проведення слідчих дій, зокрема, знайшли пістолет "Форт" 12-Р з магазином, 12 набоїв 9 ПА, 138 набоїв 9 ПА, а також багато різних деталей (наждачний папір, свердла, викрутки, штангенциркуль, чотири пружини, шомпол, дві книжечки, пару червоних рукавиць, три гумові кульки), дві коробки марки Sara, IPhone-11 із сім-карткою, IPhone-7 із сім-карткою, планшет Lenovo, коробки від мобільних телефонів.

Вказано, що Галицький райсуд Львова все вилучене майно заарештував.

Водночас, за рішенням Львівського суду, поліція мусить повернути вилучені 1,9 тис. доларів, 100 євро та банківські картки.

Нагадаємо, 19 липня 2024 року у Львові стріляли в політика Ірину Фаріон, вона того ж дня померла в лікарні.

Також писали, що 25 липня силовики затримали підозрюваного у Дніпрі. Ним виявився 18-річний Вʼячеслав Зінченко. Його 26 липня його відправили під арешт без права внесення застави.