RU  UA  EN

Пʼятниця, 13 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

13 вересня

12 вересня

Всі новини

Детонувало цілу добу: нові подробиці удару по складу з боєприпасами в Воронезькій області

На військовому складу в Воронезькій області РФ лише вранці у неділю, 25 серпня, припинили вибухати боєприпаси. Ймовірно, саме цей склад був уражений новою українською далекобійною ракетою-дрон "Паляниця".

Про це повідомляють російські пабліки.

Склад з озброєнням в Острогозькому районі Воронезької області був атакований вночі 24 серпня, активна фаза детонації вибухонебезпечних об'єктів тривала цілу добу.

Російські чиновники стверджують, що на місці удару начебто почали працювати групи розмінування. Після них на найближчу територію зможуть увійти представники інших служб та відомств.

Поки ж вхід та в'їзд у населені пункти, з яких було здійснено евакуацію громадян, категорично заборонено. В окремих населених пунктах району продовжує діяти режим НС.

Як повідомляв раніше "Апостроф", у ніч на суботу, 24 серпня, Воронезька та Білгородська області РФ були атаковані дронами. Зокрема у Воронезькій області в місті Острогозьк дрон атакував склад боєприпасів, внаслідок чого почалася пожежа та їхня детонація.

До слова, президент Володимир Зеленський 24 серпня під час урочистостей у Києві, присвячених Дню Незалежності України, заявив, що Україна вперше застосувала ракету-дрон "Паляниця".