RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Війна на Донбасі: у "Правому секторі" зробили нову заяву

Командир 1-ї штурмової роти українського Добровольчого корпусу "Правий сектор" (ДУК ПС) Дмитро Коцюбайло 14 червня спростував інформацію про втечу бійців 128-ї бригади ЗСУ з передової.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Я, друг "Да Вінчі", командир 1-ї окремої штурмової роти ДУК ПС, хочу спростувати провокаційні чутки. У зв'язку з останніми подіями і загибеллю бійців, у інтернет-простір запущена інформація, що бійці та командири 128-ї бригади ніби-то тікали з позицій та кидали зброю. Відповідально заявляю - це відверта брехня, яка має на меті очорнити вояків та посіяти недовіру. Черговий раз робляться спроби розділити воїнів ЗСУ та добровольців ДУК ПС, стравити їх між собою. Цього не буде! Не ведіться на інформаційні вкиди. Будь-яку інформацію ми подаємо на офіційних ресурсах. Слава Україні!", - заявив Коцюбайло.

Він також опублікував фото бійців в зоні АТО.

Як повідомляв "Апостроф", раніше командир ДУК ПС Андрій Стемпіцький опублікував фотографії бійців, які загинули в результаті обстрілу проросійськими бойовиками позицій сил АТО в районі шахти "Бутівка" в Донецькій області. Він також дорікнув журналістам, які замовчували інформацію про трагедію.