RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

​РосЗМІ повідомили про руйнування третьої чорної скриньки російського Ту-154

У Росії продовжують повідомляти нову інформацію про результати пошукової операції на місці катастрофи літака Ту-154 Міноборони РФ, який впав у Чорне море 25 грудня.

ТАСС з посиланням на джерело в рядах силовиків інформує, що була виявлена плівка від третього чорного ящика. Це означає, що бортовий самописець зруйнований, пояснив співрозмовник.

Разом з тим він підкреслив, що плівка самописця деформована, однак її можна частково розшифрувати. За словами джерела, третій чорний ящик знаходився в хвості літака. Він дублює параметри двох інших чорних скриньок, які були виявлені раніше.

При цьому співрозмовник зазначив, що два інших самописця – мовний і параметричний були знайдені у задовільному стані. В даний момент в Москві їх намагаються розшифрувати.

Як повідомляв "Апостроф", катастрофа Ту-154 забрала життя 92 людей. Це були артисти, журналісти і військові, які вирушали в Сирію. В якості основних версій називають технічну несправність повітряного судна, проте ряд експертів вказує на ознаки теракту.