RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Рівному чоловік під час допиту побив жінку-прокурора

У Рівному фігурант кримінального провадження під час допиту побив 28-річну жінку-прокурора, передає прес-служба прокуратури Рівненської області.

" 47-річний житель Рівненського району, який є учасником кримінального провадження, перебуваючи 31.01.2017 у приміщенні прокуратури Рівненської області, під час розмови із 28-річною працівницею – прокурором одного із відділів прокуратури області почав поводити себе нахабно та, застосовуючи ненормативну лексику, заподіяв їй тілесні ушкодження. Чоловік умисно та цинічно наніс один удар жінці в область грудної клітки, від чого остання впала, вдарившись головою, та втратила свідомість", - йдеться в повідомленні.

Співробітницю прокуратури відравили до лікарні, де медики діагностували у неї закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забої м'яких тканин.

Після прибуття співробітників поліції на місце події чоловік відмовився давати пояснення своїм діям, пославшись на погане самопочуття, і повністю заперечував причетність до побиття жінки.

За фактом умисного заподіяння прокурору тілесних ушкоджень під час виконання ним службових обов'язків відкрито кримінальне провадження, підозрюваного затримано.

Відзначимо, за вказане кримінальне правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до 5 років.

Нагадаємо, 16 вересня 2016 року в Рівному з вогнепальної зброї було убито начальника інженерно-технічного відділу місцевого СІЗО.