RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Поліція розблокувала захоплене озброєними людьми "Черкасиобленерго": опубліковано фото і відео

У Черкасах близько тридцяти озброєних осіб захопили будівлю місцевого обленерго, однак після переговорів з поліцією вони залишили державну установу. Про це повідомила прес-служба Національної поліції Черкаської області.

Раніше до поліції надійшла інформація про групу невідомих в приміщенні "Черкасиобленерго", які мають при собі велику кількість вогнепальної зброї.

"На другому поверсі приміщення знаходилося близько тридцяти осіб, озброєних помповими рушницями і травматичною зброєю. В результаті тривалих переговорів керівництва Главку з даними особами, приміщення держустанови було звільнено від сторонніх", - йдеться у повідомленні.

Заступник начальника Головного управління Національної поліції у Черкаській області Віктор Іванько відзначив, що у затриманих вилучили 11 помпових рушниць, близько 500 патронів до вогнепальної зброї, 19 пістолетів травматичної дії.

"Охоронці" так і не змогли пояснити проти кого вони готувалися застосовувати зброю ", - підкреслив Іванько на своїй сторінці у Facebook.

Зараз поліція встановлює підстави і цілі перебування невідомих на території підприємства, зброю вилучено.

Нагадаємо, 20 березня під Черкасами сталася перестрілка за участю поліції.