RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Азаров видав перл про неосвіченість лідерів ЄС: опубліковано відео

Колишній прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив, що назвати лідерів ЄС освіченими людьми буде сильним перебільшенням.

Відповідне відео опубліковано на каналі в YouTube.

За словами Азарова, Анна Ярославна не могла бути київською князівною.

"Я багато спілкувався з європейськими лідерами, і буде перебільшенням сказати, що вони освічені. Я взагалі не знаю, чому їх в Ітоні або в Йелях вчать", - заявив він.

Азаров додав, що Ярослав Мудрий був російським князем.

"Існує ж апарат, який міг би відкрити енциклопедії, матеріали, подивитися. Анна не могла бути київською, вона була руська княгиня, дочка Ярослава Мудрого, який ніколи себе ніяким київським князем не називав. Він був російським князем", - заявив він.

Разом з тим, він акцентував на неосвіченості Макрона, який назвав Анну київською князівною.

"Коли був Путін - ніби російська княжна, - говорив Макрон, коли приїхав Порошенко, то вона стала київською князівною. Я шкодую, але Франція в останні роки втратила своє значення великої держави", - сказав Азаров.

Варто відзначити, що його слова викликали активне обговорення в мережі.

"Інтелектуальний бімба. Але до Лози ще плисти і плисти на маленькому плоту ...", "Не зустрів розумних політиків, ну, звичайно, ніхто по-російськи не говорить, про що взагалі мова може бути", "Кровосісь ось дуже освічений. І головне, впевнений в собі! Лузер!","І це говорить людина, яка не знає навіть своєї рідної мови...", - пишуть в інтернеті.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Азаров різко прокоментував "безвіз" для українців.