RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Новий період хвороби: в Росії яскраво прокоментували випад Путіна на адресу України

Російський опозиціонер Костянтин Боровий прокоментував заяву президента РФ Володимира Путіна про те, що нібито єдине, що українське керівництво може успішно робити, це "торгувати русофобією".

Про це він написав у своїй колонці на "Апострофі".

"Це (заява - ред.) результат його (Путіна - ред.) зрозумілого психотипу, паранояльної структури свідомості. У цьому стані - а Путін входить в цей період - у хворих відключається навіть так звана псевдологіка", - зазначив Боровий.

Він уточнив, що прикладом псевдологіки є заява Путіна на прес-конференції на Петербурзькому міжнародному економічному форумі. Тоді він сказав, що Росії всі загрожують: "спочатку один авіаносець підійшов, потім другий, потім третій". При цьому глава Кремля нічого не говорив про те, навіщо вони підійшли і не згадував про Північну Корею.

"Це дуже хороший приклад псевдологіки, коли події пояснюються на підставі якихось дуже поверхневих теорій, гіпотез", - підкреслив Боровий.

Опозиціонер додав, що від псевдологіки цей паранояльний стан переходить в стадію відсутності логіки і критичного мислення, коли не потрібні ніякі докази і хворий починає повторювати звичні для себе схеми.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа": "Путін серйозно хворий: Україна це показала".