RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

У Британії юна дівчина всього за добу померла через небезпечну інфекцію

У Британії 17-річна дівчина на ім'я Пенні Локетт відпросилася додому зі школи, відчувши себе погано, на наступний день вона померла. Так, лікарі діагностували у школярки менінгококовий менінгіт типу W.

Про це повідомляє The Daily Mail.

Відзначається, що дівчина прийшла додому з блювотою і діареєю, поступово її симптоми ставали все важчими.

Її мати Кім була поінформована про хвороби в районі і підозрювала, що це може бути менінгіт. Однак, не побачивши характерний для нього фіолетовий висип, вона виключила небезпечне захворювання.

У результаті за медичною допомогою вони звернулися лише на ранок наступного дня, втративши дорогоцінний час.

За даними видання, лікарі боролися за життя Пенні, підключивши її до медичної апаратури. Але їм все ж не вдалося зупинити блискавичне поширення менінгіту типу W - смертельного штаму.

"Вона продовжувала говорити зі мною, розповідала, як погано себе почуває, просила обніматися. Пенні пішла до 22:00 у п'ятницю ввечері. Їй було 17 років. Все сталося так швидко", - розповідає мама дівчинки.

Вона акцентує увагу на вакцинації і своєю історією хоче привернути увагу до цієї проблеми і не допустити повторних смертей.

Як повідомляв "Апостроф", у жителів окупованого бойовиками Донецька на тлі щоденних стресів і ослабленого імунітету все частіше загострюються невилікувані раніше захворювання.