RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Визнав присутність військ РФ на Донбасі: Тука вказав на важливі моменти заяви Путіна про кордон з Україною

Президент Російської Федерації Володимир Путін, який заявив, що в разі закриття кордону між Росією і окупованими територіями на Донбасі там відбудеться різанина,фактично визнав присутність військ РФ на сході України.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука.

Він додав, що також глава Кремля визнав, що, якби не Росія, Україна вже б давно повернула суверенітет над територіями ОРДЛО.

За словами Туки, зі слів Путіна можна зробити висновок, що він не збирається відступати і буде і надалі створювати на Донбасі "гарячу точку" і не бажає приймати в Росії терористів з ОРДЛО.

"Це означає, що: 1. Треба посилювати тиск на Росію. 2. Треба готуватися до можливої "агонії", зміцнюючи, не зупиняючись, міць Збройних сил, в тому числі - систему протиповітряної оборони. 3. Треба рішуче боротися з п'ятою колоною в будь-яких проявах", - підсумував заступник міністра.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Тука назвав єдиний спосіб повернення Криму Україні.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа": "Щоб повернути Крим, Україні потрібно перенести війну на територію ворога - Дмитро Ярош".