RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Фальсифікації державного масштабу: мережу розбурхала поява стоп-лінії на місці смертельної ДТП в Харкові

На місці резонансної ДТП в Харкові вже після події з'явилася стоп-лінія.

Про це в Facebook пише Anna Bichik і публікує відповідні фото.

На першому скріншоті видно, що в день аварії на дорозі стоп-лінія була відсутня. А на скріншоті з відео за 21 жовтня така лінія вже нанесена.

"Спритність рук і ніякого чаклунства. Було на момент аварії. Стало на момент проведення "слідчого експерименту" фальсифікації державного масштабу/так проводиться слідство у гучній справі про наїзд. Стежте за руками наперсточників", - пише вона.

Користувачі мережі, посилаючись на автомобілістів Харкова, говорять про те, що стоп-лінія була на місці події і до аварії, але її було погано видно на камерах. У відповідь на такі аргументи також зазначається, що до проведення слідства на місці ДТП нічого не повинні були міняти.

"Світлофор нікуди не подівся", "а шо ж ви хотіли - батько міста і є професійний наперсточник. Він і керує всім цим "розслідуванням", "Аня, нач. слідчої частини спільно з Бехом, на пресухє заявив, що лінії цієї на момент аварії не було. Це зафіксовано копами. А міська влада *опу прикриває", - також зазначають у коментарях.

Детальніше про аварію і про те, які висновки українська влада зробить з смертельної ДТП в Харкові читайте в матеріалі "Апострофа": "Багаті не бояться порушувати": найголовніше, що потрібно зробити після жахливої ДТП в Харкові.