RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

ЗМІ дізналися про дороге поповнення в автопарку сім'ї Гройсмана

В автопарку прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана з'явився новий автомобіль -люксовий німецький позашляховик Mercedes GLE 350D.

Про це повідомляє CarDiagram.

Так, за даними МВС, які опинилися в розпорядженні видання, 27 вересня 2017 року на дружину прем'єра - Олену Іванівну Гройсман - був зареєстрований новий автомобіль Mercedes GLE 350D.

Відзначається, що у офіційних дилерів Mercedes в Україні такий автомобіль коштує близько 2 млн гривень. Позашляховик оснащений 3-літровим дизельним мотором потужністю 258 кінських сил. Максимальна швидкість GLE в даній комплектації - 225 кілометрів на годину.

Разом з тим, в декларації Володимира Гройсмана за 2016 рік також зазначено, що його дружина володіє ще одним позашляховиком - Volkswagen Touareg 2011 випуску. У документі зазначено, що автомобіль коштує трохи більше 800 000 гривень.

Уточнюється, що сам глава Кабміну раніше володів ще більш дорогим автомобілем - британським Range Rover. Це найдорожча модель в лінійці Land Rover, ціни на яку в Україні стартують з 3,5 млн гривень.

Однак ще в минулому році Гройсман продав дорогий позашляховик. І сьогодні офіційно прем'єр не володіє жодним автомобілем. Весь сімейний транспорт числиться за його дружиною.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Гройсман нарешті зміг зареєструвати електронну декларацію в системі e-декларування після декількох невдалих спроб, пов'язаних з технічними збоями.