RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Елітна школа і розкішний відпочинок: з'явилися цікаві фото і подробиці про дочку скандального екс-нардепа

Середня дочка українського екс-нардепа, так званого спікера "парламенту" "Новоросії" Олега Царьова Катерина живе з батьком в особистому санаторії в окупованій Ялті (Крим).

Про це свідчить інформація на її сторінках у соцмережах "ВКонтакте" і Instagram.

Так, в 2014 році, коли Царьов втік з України, його середній дочці було близько 11 років. У жовтні 2017 року їй виповнилося 14 років. Однак на знімках дівчина виглядає явно старше за свій вік.

Судячи по сторінці "ВКонтакте", адреса проживання Царьової-молодшої в Ялті - вулиця Кірова, 39. Саме там розташований дитячий санаторій, який так звана влада Криму передала родині екс-нардепа-втікача "для реконструкції".

Крім того, Царьова-молодша часто постить фотографії з Ростов-на-Дону зі своїм бойфрендом.

На сторінці Царьової-молодшої "ВКонтакте" зазначено, що вона вчиться в ялтинській школі №12. Однак в Instagram є знімок, датований 2016 роком. Згідно з геотегом, фотографія була зроблена в елітній британській школі Gordonstoun. Вартість навчання в ній стартує з 25 і досягає 37 тисяч британських фунтів в рік.

Крім Катерини, у Олега Царьова є ще троє дітей: Максим (1995 року), Ольга (1999 роки) та Ігор (2008 рік).

По матеріалах: Обозреватель

Як повідомляв "Апостроф", дочка відстороненого "міністра МВС ЛНР" Ігоря Корнета, який влаштував переворот в окупованому Луганську, Марина Корнет вчиться на прокурора в Національному університеті "Харківська юридична академія імені Ярослава Мудрого".