RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Відомий російський шоумен жорстко висловився про стан спорту в РФ: опубліковано відео

Відомий російський шоумен, музикант і автогонщик Микола Фоменко заявив, що Росія сама винна в тому, що національну збірну відсторонили від Олімпіади 2018 року.

Про це він заявив в інтерв'ю ЕТВ.

При цьому Фоменко жорстко висловився про тих громадян РФ, хто виступив проти участі спортсменів на Іграх в Пхенчхані під нейтральним прапором.

"Я переконаний в тому, що ми винні в тому, що трапилося... Ми трусів власних зшити не можемо, а це важливо в сучасному спорті... У нас що, хоч один бренд є, який щось виробляє? Так ні чорта подібного. Ось з цього почніть, а не ламайте людям життя. 20 років людина йшла до того, щоб стати чемпіоном, і якийсь чиновник їй пояснює, що їй приймати, що їй не приймати", - сказав він.

Разом з тим, Фоменко підкреслив, що у Росії поки немає значущих досягнень на цьому фронті.

"А ми тут кричимо "Дайте нам прапором помахати". Яким ви прапором хочете помахати? Ковзани навчіться випускати, вашу мать! І змусьте весь світу на них кататися. Ось це патріотизм", - додав він.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Міжнародний олімпійський комітет оголосив вимоги до екіпіровки російських спортсменів на майбутніх Олімпійських іграх в Пхенчхані в 2018 році.