RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

У Вінниці офіцера СБУ спіймали п'яним за кермом: фото і подробиці

У п'ятницю, 29 грудня, близько 03:00 в центрі Вінниці патрульні поліцейські зловили офіцера Служби безпеки України (СБУ), який в нетверезому стані керував авто.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив Володимир Черкас.

"... Співробітники роти №2 патрульної поліції не змогли витримати такого нахабства - в їх присутності Land Cruiser повернув під заборонний знак (з Театральної на Першотравневу). Наздогнавши автомобіль, патрульні познайомилися з офіцером СБУ Русланом Шмігановським, який, перебуваючи в стані сильної хмільної втоми, зі службовим посвідченням в руках "просив" його не турбувати..."- зазначив він.

За словами Черкаса, були зроблені спроби зам'яти справу.

"На виручку "комітетчику" прибіг особисто відповідальний за вінницьке управління СБУ в супроводі двох "плямистих" чоловічків. Офіцери СБУ намагалися натиснути авторитетом на патрульних і зам'яти справу, але, як завжди, все закінчилося складанням протоколу", - підкреслив автор посту.

Черкас додав, що двоє співробітників СБУ поскаржилися патрульним, що їх знімають, після забрали "забрали Land Cruiser і пішли разом з спійманим нетверезим офіцером.

Як уточнює vn.depo.ua, у вінницькому управлінні СБУ заявили, що, якщо факти, які поширили в соцмережі активісти, підтвердяться, то фігурант справи понесе відповідальність, передбачену законом.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Одесі нетвереза чиновниця міської ради почала нецензурно лаятися на співробітників поліції, які зупинили її авто за порушення правил дорожнього руху.