RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Неповноцінні: Собчак зробила нову гучну заяву по Криму

Кандидат на посаду президента Російської Федерації Ксенія Собчак заявила, що мешканці окупованого Росією Криму є "неповноцінними щодо світу".

Про це повідомляє mk.ru.

"Зараз жителі Криму неповноцінні щодо світу. Я проти цього. Крим з часом буде тільки "убожіти", а самим кримчанам доведеться несолодко - вони будуть жити все гірше і гірше", -сказала Собчак.

Вона нагадала, що, незважаючи на те, що в Росії називають Крим "російським", там не працює жодне відділення "Сбербанку".

"Чому ці люди не можуть виїжджати за кордон? Чому в Криму не проводиться жоден матч Чемпіонату світу з футболу? Тому що туди ніхто не приїде. Тому що "Сбербанк" оштрафують, а міжнародні компанії потраплять під санкції", - пояснила Собчак.

Кандидат на пост президента РФ додала, що підпорядковується російському законодавству, тому визнає Крим частиною Росії.

"Я підкоряюся законодавству. За сьогоднішнім законом Крим - частина Росії, хочу я того чи ні, бюлетені кримчан будуть прийняті ЦВК. Я б ці голоси взяла, я за людей. Хочу, щоб вони жили добре, неважливо в якій країні", - підсумувала Собчак.

Як повідомляв "Апостроф", російська телеведуча Ксенія Собчак представила свою передвиборну програму, в якій є пункти про припинення війни на Донбасі і проведення референдуму в Криму.