RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Позивний "Ескандер": в мережі показали фото російського полковника, який воював на боці бойовиків ЛНР

Полковник Збройних сил РФ Володимир Сібікін кілька років брав участь в бойових діях на Донбасі на боці бойовиків "ЛНР".

Про це повідомляє ТСН з посиланням на контррозвідку СБУ.

"Відповідно до наказу Генштабу ВС РФ, Сібікін з грудня 2015 року по грудень 2017 виконував функції військового радника на посаді заступника командира незаконного збройного формування, якому російські мілітаристи присвоїли назву "7-а окрема мотострілецька бригада 2-го армійського корпусу народної міліції "ЛНР", - сказано в повідомленні.

Сібікін 1977 року народження і проживає в місті Уссурійськ Приморського краю РФ. Носить позивний "Ескандер". Також відомо, що у росіянина є дружина на ім'я Наталія. Син Родіон служить в уссурійському Суворовському училищі. А перед відправкою на Донбас у Сібікіна народилася дочка.

За фотографіями в соціальних мережах вдалося встановити, що Сібікін разом з родиною відпочивав в окупованому Криму. При цьому по півострову він пересувався на авто з номерними знаками так званої "ДНР".

Також наголошується, що росіянин повинен був повернутись до постійного місця несення служби - 70-ї окремої мотострілкової бригади ЗС РФ (в/ч 24776, м/д – м. Уссурійськ, вул. Ленінградська, 41-Ж).

Як повідомляв "Апостроф", волонтери розсекретили чергових військових РФ, які воювали на Донбасі.