RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

У мережі вказали на кумедний момент в образі Путіним інформатора антидопінгового агентства

Інформатор Всесвітнього антидопінгового агентства (WADA) і екс-глава російської антидопінгової лабораторії Григорій Родченков, якого глава Кремля Володимир Путін обізвав дурнем, був двічі нагороджений "Почесною грамотою президента Російської Федерації".

Про це на своїй сторінці в Facebook написав блогер Олексій Голубоцький.

"Родченков, до речі, був двічі нагороджений "Почесною грамотою президента Російської Федерації". Тобто, самим Путіним. Країна дурнів..." - зазначив він.

Так, раніше глава Кремля різко висловився про інформатора WADA.

"Тепер спіймали цього придурка Родченкова, витягли його туди (в США, - ред.). Послухайте, у людини явно проблеми з законом - він займався протизаконною діяльністю, його в тюрму треба посадити", - заявляв Путін.

Варто нагадати, що 15 квітня 2013 року Родченков був нагороджений "Почесною грамотою президента Російської Федерації" - "за успішну підготовку спортсменів, які досягли високих спортивних досягнень на Іграх XXX Олімпіади 2012 року в місті Лондоні". Ще одну таку грамоту він отримав 17 жовтня 2014 року.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Родченков заявив, що Путін знав про вживання допінгу російськими спортсменами під час Олімпіади в Сочі в лютому 2014 року.