RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Кадрові чистки на Донбасі: бойовики затримали десятки "чиновників" ДНР

Разом з "міністром вугілля та енергетики" "ДНР" Едуардом Голенком на підконтрольній бойовикам території Донецької області були затримані 22 "чиновника" "ДНР".

Про це заявляє прес-служба МВС ДНР".

Відзначається, що Голенко створив злочинну групу, яка під виглядом поставки товарів і надання послуг здійснювали розкрадання фінансових коштів підприємств, які підконтрольні "міністерству вугілля та енергетики" "ДНР".

"В період з січня 2017 р. по даний час учасниками ОЗГ було викрадено коштів державних підприємств, підконтрольних Міністерству вугілля та енергетики, на суму понад 100 млн. рублів. За фактами розкрадання в особливо великому розмірі стосовно учасників організованої злочинної групи Міністерством внутрішніх справ ДНР порушено низку кримінальних справ. В результаті проведення спеціальної операції затримано двадцять два чиновники різних рівнів, сімнадцяти з них у якості запобіжного заходу обрано тримання під вартою", - йдеться в повідомленні "відомства".

Як повідомляв "Апостроф", пов'язаний з сепаратистами Донбасу політтехнолог Костянтин Долгов назвав причину затримання Едуарда Голенка.