RU  UA  EN

Неділя, 26 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 травня

25 травня

Всі новини

Змусили бабусю з'їсти газету: в мережі підняли на сміх відео фейку бойовиків "ДНР" про "правосеків"

Користувачі інтернету висміяли новий фейк бойовиків так званої Донецької народної республіки ("ДНР") про те, що "Правий сектор" змусив бабусю на Донбасі з'їсти газету.

Відповідну заяву зробив "заступник командувача оперативного командування терористів" "ДНР" Едуард Басурін.

Він запевнив, що представники "Правого сектора" в разі виявлення сім-карти оператора терористів "Фенікса" ламають її або пропонують заплатити "викуп".

"Там взагалі був кричущий випадок: бабуся завернула тормозок в місцеву газету. Коли вони її побачили, то забрали тормозок і намагалися на вулиці спалити газету. Був сильний вітер, і вони не могли її підпалити. Вони змушували бабусю цю газету з'їсти. Люди обурилися, їх слухати ніхто не став. Коли люди почали обурюватися, вони газету все-таки забрали, тормозок віддали, але в дуже грубій формі поводилися з людьми, які перебували в цьому автобусі", - розповів Басурін.

"Сволота! А бабка ж сподівалася на знущання сексуального характеру. Згвалтування мінімум одним блокпостом", "Дура баба, без епілептичного нападу не гвалтують", "А потім вони весь автобус задули монтажною піною", - пишуть в інтернеті.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Росії запустили новий фейк про український закон по Донбасу.