RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

Для таких як ми, грошей немає: з'явилися фото і подробиці скандалу навколо поліцейських на Волині

У Ковелі Волинської області розгорівся скандал навколо співробітників патрульної поліції, яких у відрядженні поселили в жахливі умови.

Відповідний пост на своїй сторінці в Facebook розмістив поліцейський Валентин Калениченко.

За його словами, 3 лютого 2018 року перші патрульні Ковеля урочисто прийняли присягу, проте їх було не більше десяти осіб.

"Керівництво, співробітників інших підрозділів і інших патрульних добровільно-примусово відправили сюди (в Ковель, - ред.) працювати з Луцька. Але і цих людей мало, тому було прийнято рішення відправити 40 осіб з інших міст України, в тому числі 30 патрульних з Києва", - додав Калениченко.

Він зазначив, що 3 березня вирушив з ще 29 патрульними Києва за наказом керівництва Департаменту патрульної поліції на ротацію в Ковель терміном на один місяць.

"Нам пообіцяли, що умови проживання будуть хорошими. Але прибувши на місце проживання, ми були шоковані! .. Фото, які я додаю, не передають той жах і відсотків на 20. Температура в кімнатах не перевищує 15 градусів, гаряча вода відсутня, в деяких кімнатах відсутні навіть розетки, двері в кімнатах не закриваються, відсутні замки, в коридорі протяги, про санвузол я взагалі мовчу. І тут ми маємо прожити цілий місяць", - підкреслив патрульний.

За словами Калениченка, телефонний зв'язок працює в цьому місці через раз, не кажучи вже про інтернет.

"Після багатьох спроб довести проблему до керівництва, нам тільки пообіцяли давати гарячу воду з 21 до 22 години і на пару градусів підняти температуру в кімнатах. Як нам повідомили, що на наше проживання держава не виділяє кошти і це все, що нам можуть зробити. Мабуть, для таких як ми, грошей немає", - додав він.

Як повідомляв "Апостроф", раніше у селищі Козин Київської області недалеко від резиденції президента України Петра Порошенка співробітник поліції полку особливого призначення наклав на себе руки на посту.