RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Проломив череп: мережу жахнуло жорстоке побиття двомісячної дівчинки батьком під Черкасами

Користувачів інтернету жахнула новина про те, що в Черкаській області батько жорстоко побив свою новонароджену дочку.

Про це пишуть користувачі соціальних мереж.

Так, в суботу, 17 березня, мати дівчинки пішла в магазин, залишивши дитину з батьком. Коли повернулася, дочка тихо "спала". На наступний день дівчинка так і не прийшла до тями, і мати викликала "швидку", відзначають "Факти".

Уточнюється, що лікарі виявили у дитини закриту черепно-мозкову травму, множинні переломи кісток черепа, забій головного мозку і застарілий перелом стегнової кістки, про що повідомили правоохоронцям.

За словами чоловіка, який вже затриманий, він ніяк не міг заспокоїти дочку, яка розкричалася. Тому кілька разів ударив її долонею по обличчю і струснув. У той же час мати дитини стверджує, що після народження дитини чоловік став агресивним, став бити і її, і дочку. При цьому погрожував вбити жінку, якщо вона кому-небудь про це розповість.

Лікарі сподіваються, що дівчинка виживе, але не беруться давати прогнози через тяжкий стан дитини.

"Дура. Забрати дитину у неї треба. За свого малюка треба горою стояти! А вона мовчала! Дай Бог, щоб малятко вижило!", "Як таку дитину взагалі можна вдарити? А від мами взагалі в шоці", - пишуть в інтернеті.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі з'явилося фото няні, яка в Харкові била 14-річну Валерію Сандево, яка страждає на ДЦП.