RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Журналісти дізналися про українське громадянство дочки ватажка ПВК "Вагнер": фото

Ватажок приватної військової кампанії "Вагнер" Дмитро Уткін, найманці якого нещодавно зазнали великих втрат в Сирії, має позашлюбну дочку, яка народилася і навчалася в Україні.

Про це українські журналісти розповіли в ефірі "Прямого".

Відзначається, що українка Олена Коваленко народила від Уткіна дочку Анну, якій зараз вже 25 років. Вона виросла в селі Смоліне Кіровоградської області, закінчила державну льотну академію України, після чого поїхала в Росію.

У Анни два громадянства, - російське і українське, при цьому, залишається незрозумілим рід її діяльності, - за чутками, вона може бути як фотомоделлю і танцівницею, так і бізнесвумен. З упевненістю можна судити лише про те, що дівчина мало в чому собі відмовляє, - про це свідчать її фото в соцмережах:

Служба безпеки України поки не прокоментувала дані про дочку Уткіна.

Зауважимо, що, за даними українських спецслужб, найманці "Вагнера" активно брали участь в бойових діях проти України на Донбасі, після чого були перекинуті в Сирію.

Раніше політолог Андрій Піонтковський розповів "Апострофу" про фіаско військових авантюр Кремля на Донбасі і в Сирії: Світ на межі вирішального удару по Путіну, Кремлю не до війни в Україні.