RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Замах на екс-заступника мера: з'явилися нові відео і деталі смертельної перестрілки в Черкасах

В результаті перестрілки в центрі Черкас біля офісу ВО "Черкащани" загинула людина. Ймовірно, убитим є колишній заступник мера Сергій Гура.

Про це повідомляє видання procherk.info.

Ким є загиблий на даний момент не відомо. За попередньою інформацією, нападник намагався вбити колишнього заступника мера Сергія Гуру, який у момент інциденту перебував у приміщенні ВО.

Голова черкаського Нацкорпусу Дмитро Кухарчук заявив, що Сергій Гура в результаті нападу загинув. Поліція здійснила штурм будівлі. Цю інформацію підтверджує видання "Обозреватель".

"Після штурму на руках винесли одного хлопця. Кричали: "Коля". Начебто, він був живий. За неперевіреними даними, там когось убили, тому що чутно було, як про це говорила поліція. Інакше якщо б важко поранили його забрала "швидка". Або, можливо, людина абсолютно жива і не вимагає госпіталізації", - розповів заступник обласної організації "ВО "Черкащани" Віктор Беззубенко.

Як повідомляв "Апостроф", в середу, 23 травня, у Запоріжжі обстріляли автомобіль Geely, в результаті чого поранення отримала дівчина, що сиділа за кермом іномарки.