RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Вуха в'януть: мережі шокувало відео з висловлюваннями росіян про Україну

Користувачів інтернету шокувало відео з висловлюваннями росіян про Україну в зв'язку з "вбивством" відомого російського журналіста Аркадія Бабченка в Києві, яке виявилося інсценуванням.

Відповідний ролик розмістив на своїй сторінці в Facebook блогер Олександр Тверський.

"Москвичі про "вбивство" Бабченка і про Україну. І про себе. Дякую, Саша Сотник (Sotnik Alexander). Вуха, звичайно, в'януть. І ось це ось 99 відсотків населення РФ", - зазначив він.

"Це все одно, що Росія звертала б увагу на якусь комаху. При чому тут взагалі Росія? Росія, вона йде вперед, а ці, хто повзає, ми їх не бачимо", "Я вважаю, що тут одна людина, президент, не може за всім устежити, тут факторів багато... Мені подобається Росія...", - заявили опитані росіяни.

Відео бурхливо коментують у мережі.

"Ми ніколи ні на кого не нападали". Цим все сказано", "Як з цими людьми можна жити в одному суспільстві? Це протиприродно для нормально мислячих!", "Задзеркалля", "Браво, рекорд побитий! Жодного адекватного!"- пишуть в інтернеті.

Як повідомляв "Апостроф", інсценізація "вбивства" Аркадія Бабченка стала можливою завдяки кілеру, який сам звернувся в СБУ.