RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Названі причини збільшення інтенсивності обстрілів з боку бойовиків ДНР-ЛНР на Донбасі

Бойовики збільшили кількість обстрілів позицій українських військовослужбовців після відповідного розпорядження ватажка терористів ДНР Олександра Захарченка, яке має інформаційно-пропагандистський характер.

Про це "Апострофу" розповів військовий журналіст, координатор групи "Інформаційний опір" Костянтин Машовець.

"Окупаційні формування намагаються це так зване "розпорядження" виконувати. Вони завдають ударів по заздалегідь розвіданим цілям. Наприклад, в районі Талаковки вони завдали удару по тиловому пункту управління. В районі Торецька намагалися накрити склад однієї з механізованих бригад. Потрапили, правда, по лікувальним установам у місті. Це нібито відплата за обстріл мирних кварталів", - розповів журналіст.

При цьому дана акція не має ніякого військового значення і націлена лише на вигідне освітлення пропагандистами бойовиків.

"Це акція, швидше за все, інформаційно-пропагандистського характеру, а не військового призначення. Ефекту від таких акцій у військовому плані ніякого, вони нічого цим не домагаються, результативність цих вогневих нальотів ніяка", - резюмував Машовець.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": У Росії залишився лише один спосіб домогтися своїх цілей в Україні - військовий журналіст.