RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Стало відомо про загибель в ДТП нареченої ветерана АТО, який захищав ДАП: опубліковано фото

У Надвірнянському районі Івано-Франківської області в ДТП загинула пішохід, яка виявилася нареченою "кіборга", що захищав Донецький аеропорт.

Про це повідомляє місцеве видання WestNews.

Відзначається, що інцидент стався 28 травня біля села Пасічна, - зіткнулися Volksvagen Pasat B5 і Opel Frontеrа іноземної реєстрації, внаслідок чого загинула дівчина 1993 року народження. Було встановлено, що водій Opel на момент аварії був п'яний.

8 червня провели засідання комісії Івано-Франківської облради з питань захисту прав учасників і ветеранів АТО на Донбасі, в ході якого стали відомі нові деталі. Так, в результаті ДТП загинула наречена бійця 95-ї аеромобільної бригади ЗСУ, яка брала участь в обороні ДАП.

"Машина винуватця рухалася назустріч машині потерпілого і збила дівчину. З місця події винуватець зник. У той час боєць в надії, що наречена виживе, відвіз її до лікарні. Однак там стало відомо, що дівчина померла. Тому він вжив спиртне і поїхав в такому стані", - розповіли в комісії.

Примітно, що "кіборг" на даний момент проходить як єдиний винуватець ДТП, - другий водій виявився родичем працівника МВС і проходить як свідок. Однак, вже знайшли свідків аварії, які стверджують, що автомобіль бійця АТО на момент зіткнення навіть не рухався, а був припаркований.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Івано-Франківській області зіткнулися маршрутка і вантажівка, є загибла і постраждалі.