RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

Всі новини

Резонансна ДТП зі стріляниною та гонитвою в Києві: в мережі показали свіжі фото винуватця за кермом авто

Водія автомобіля, який був учасником гучної ДТП з переслідуванням поліцією, стріляниною і загибеллю одного з пасажирів, помітили в Києві, 23 серпня, за кермом свого авто.

Про це повідомляє на своїй сторінці в Facebook блогер і ветеран АТО Олександр Погребинський.

"А пам'ятаєте скандал з молодими людьми, які на великій швидкості намагалися сховатися від поліції. В результаті погоні загинув один з пасажирів. Так ось пам'ятаєте водія того самого BMW? І я пам'ятаю, тому як знаю його, я ще публікацію писав про нього. Хочу вам його знову показати, фото зроблено сьогодні. Все норм, далі за кермом, з машини голосно звучить шансон, який дуже надихає даного персонажа. Відповідальність? Нє, не чув ", - обурено пише Погребинський.

Нагадаємо, 7 лютого 2016 року водій автомобіля BMW вирішив втекти від патрульної поліції, яка намагалася його зупинити. В ході переслідування один з поліцейських відкрив по машині вогонь, в результаті чого загинув 17-річний пасажир. Детальніше про той інцидент читайте в матеріалі "Апострофа": Погоня зі стріляниною в Києві: які проблеми доведеться вирішувати київської поліції.