RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Пішов на небеса: стало відомо про смерть бійця, пораненого в червні на Донбасі

У Київському військовому госпіталі помер боєць 72 бригади Федір Рубанский, який отримав надзвичайно важко поранення у кінці червня.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила волонтер Юлія Толмачова.

Вона розповіла, що Федір наприкінці червня під час бойових дій на Донбасі отримав дуже важке осколкове поранення. Весь цей час лікувався в Київському військовому госпіталі. Всі вірили, що лікарі зможуть йому допомогти.

"Наш друг Федя Рубанський з 72 бр.1 бат. пішов на небеса ........ Наприкінці червня Федір отримав дуже важке осколкове поранення. Наше сонечко знаходилося в Київському військовому госпіталі. Стан був вкрай важкий. Мама, наречена Федора, друзі, побратими, волонтери - ми не втрачали надії!!!! Федір пройшов важкі бої в Авдіївці, бої за взяття Алмаза і ін. точки зони АТО, вижив. Ми вірили в наших світил нейрохірургів, вірили в те, що наші світила нейрохірурги його витягнуть. На жаль ... друже, ми за тебе всі молилися і вірили в твою перемогу над пораненням ... Чому так???? Фєдька, ти для нас був і є найкращий!!!!! Спи спокійно, наш друг!!!!", - написала Толмачова.

Як повідомляв "Апостроф", 11 вересня на Донбасі четверо українських військових отримали поранення, один з яких помер.