RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

Всі новини

У Харкові намагалися підірвати відомого активіста: опубліковано фото і цікаві подробиці

У п'ятницю, 28 вересня, в Харкові біля будинку керівника громадської організації "Східна варта" Сергія Гайденка стався вибух.

Про це повідомляє оперативне зведення ХОДА.

Як наголошується, інцидент стався вночі, близько 2:44, у дворі приватного будинку на вулиці Крамаренківській, 2.

Відмічалося, що невідомі закинули на територію житла саморобний вибуховий пристрій. В результаті пригоди ніхто не постраждав, були пошкоджені вікна будинку.

Як пізніше повідимили в поліції, за попередніми даними, причиною вибуху стала граната РГД-5. Поліцейські встановлюють всі обставини події і вирішують питання про відкриття кримінального провадження.

У будинку, поруч з яким стався вибух, проживає активіст Сергій Гайденко. Як повідомляють місцеві ЗМІ, останнім часом рух "Східна варта", який він очолює, брав участь в конфлікті навколо автосалону Toyota між старими і новими власниками, під час якого сторони звинувачували один одного в рейдерському захопленні.

"Сьогодні вночі у двір мого будинку кинули вибуховий пристрій. Слава богу ніхто не постраждав. Пов'язую подію зі своєю громадською діяльністю в структурі "Східної Варти", - розповів KHARKIV Today сам Гайденко.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 22 вересня в Одесі невідомий вистрілив в Олега Михайлика, главу місцевого відділення партії "Сила Людей".