RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Під Києвом п'яний побив жінку-поліцейського

У Сквирському районі Київської області п'яний чоловік вдарив в обличчя жінку-поліцейського.

Про це повідомили в прес-службі поліції Київської області.

Відзначається, що після отримання повідомлення про спрацювання сигналізації в місцевому кафе наряд поліції виїхав за адресою. Факт проникнення всередину об'єкту, що охороняється, не підтвердився.

"Однак при обстеженні прилеглої території поліцейські помітили підозрілий автомобіль, в якому компанія місцевих жителів розпивала спиртне. Люди напідпитку заперечували свою причетність до спрацьовування сигналізації. Під час перевірки документів та з'ясування причини перебування в зазначеному місці, один з учасників почав вести себе агресивно, хапав правоохоронців за формений одяг. Коли поліцейська стала фіксувати неадекватну поведінка на телефон, порушник вибив з рук мобільний і вдарив жінку по обличчю", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що зловмисника затримали, він вже дав свідчення. За фактом нанесення тілесних ушкоджень лейтенанту поліції відкрили кримінальне провадження. Щодо інших учасників події поліцейські склали адміністративні матеріали.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в смертельній аварії на проспекті Лобановського в Києві загинув співробітник полку поліції особливого призначення.