RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Стало відомо про загибель бійця ВСУ під Вінницею: подробиці

В понеділок, 8 жовтня, в Козятині, Вінницької області, на залізничних коліях загинув солдат-строковик.

Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури.

Як зазначається, загиблий був водієм 1 відділення 2 гірничо-штурмового взводу однієї з військових частин, яка дислокується в Івано-Франківській області.

За інформацією прокуратури, 08 жовтня близько 11:45 ешелон однієї з військових частин окремої гірничо-штурмової бригади ОК "Захід" ЗСУ зупинився на залізничній колії станції вокзалу в Козятині. Під час перевірки кріплення автомобільної техніки на платформах, солдата 1992 року народження вдарило струмом, що проходить по кабельній лінії, напругою понад 27 тис. вольт. Він помер на місці.

"Зараз приймається рішення про внесення відомостей в ЄРДР за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України ("Умисне вбивство"). Вирішується питання про передачу матеріалів кримінального провадження для здійснення процесуального керівництва у військову прокуратуру Вінницького гарнізону", - повідомили у військовій прокуратурі.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", на навчаннях НАТО "Беовульф" в Литві в результаті нещасного випадку загинув німецький військовий.