RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Просто ходил и убивал: появились новые страшные подробности бойни в Керчи

Владислав Росляков, який влаштував бійню в коледжі в Керчі, діяв холоднокровно і методично.

Про це розповіли студенти, які стали свідками трагедії.

"Він просто ходив по коридору і стріляв комусь по ногах, в живіт. Когось убив в упор", - розповіла виданню Meduza студентка Анастасія.

Інший студент на ім'я Сергій розповідає, що лише за чистою випадковістю залишився живим. Він розповів, що почувши перші вибухи, сховався в кутку другого поверху. Після того як в коледжі стало тихо, він подолав страх і побіг до сходів.

"На підлозі вже лежало багато трупів. По чиїйсь руці я пробіг. І потім остовпів: хлопця, який біг переді мною - буквально за крок, вбили. Він просто моментально впав", - розповів студент.

Сергій каже, що вже на четвереньках доповз до сходів. Він вважає, що залишився живим лише тому, що у стрільця скінчилися патрони.

При цьому студенти не можуть точно сказати, скільки часу тривав кошмар в коледжі. Одні кажуть, що поліція приїхала на місце НП через 5 хвилин, але є думка, що правоохоронців не було на місці трагедії всі 30 хвилин.

Разом з тим видання відзначає, що поліцейський відділок знаходиться всього в трьохстах метрах від навчального закладу.

Як повідомляв "Апостроф", 17 жовтня Росляков влаштував бійню в коледжі в Керчі, в результаті якої, за останніми даними, загинуло 20 осіб. Після чого стрілок наклав на себе руки. При цьому студенти розповідають, що в коледжі було два стрілка.