RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Нацполіція затримала трьох іноземців-"злодіїв в законі": відео

Українські правоохоронці спіймали трьох "злодіїв в законі", які прибули в країну, щоб контролювати злочинні угруповання.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Одного зі злочинців, 41-річного Джейрана Хонського (так його називають в кримінальних колах), затримали в аеропорту Харкова. За даними поліцейських, він прилетів з Туреччини, щоб управляти злочинними групами, що займаються незаконним заволодінням автотранспорту. Чоловіка повернули рейсом до Стамбулу і позбавили права на п'ять років перетинати кордон України.

Двоє інших злодіїв були неодноразово повернуті в свою країну з України, проте вони знову поверталися незаконними шляхами. Один з них - це 36-річний злочинець на прізвисько "Тенґо Гальський". У квітні 2018 року його вже примусово видворили з України із забороною в'їзду до 2021 року. Однак через нетривалий час він незаконно повернувся для здійснення контролю за злочинними угрупованнями, які здійснюють квартирні крадіжки. На цей раз поліція затримала чоловіка і його помістили в пункт тимчасового перебування іноземців.

Третього злодія, 32-річного азербайджанця на прізвисько "Дато Агджабединський", спіймали на території Київської області. Він прибув до країни, щоб управляти злочинними угрупованнями своїх земляків. Правоохоронці заборонили йому в'їзд в Україну на 10 років.

Як повідомляв "Апостроф", в Деснянському районі Києва поліція затримала трьох зловмисників, які на ринку обікрали двох літніх чоловіків, поки ті вибирали продукти.