RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

15 квітня

Всі новини

Скандал з топ-чиновником МВС: в мережі вказали на його прийом з впливовою дружиною

У мережі розсекретили махінацію чиновника МВС Олександра Варченко і його дружини Ольги Варченко, яка працює першим заступником в Державному бюро розслідувань (ДБР).

Про це повідомляє журналіст Сергій Гришин на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, Варченко розлучився зі своєю дружиною, щоб отримати квартиру від МВС.

"Так ось, Олександр Варченко 08.11. Написав пост, що його і його сім'ю хочуть очорнити, бо його цивільна дружина працює в ДБР і ось це все", - написав журналіст.

Грішин акцентував увагу на словах Варченко про цивільну дружину.

"Але, є нюанс, чому вона цивільна дружина? Була дружиною, а стала цивільною дружиною. При цьому вони живуть разом, ведуть спільне господарство. Тому що конфлікт інтересів. ДБР, в якому працює першим заступником Ольга Варченко, може щимити всіх, мусорів, президента, директора НАБУ і взагалі всіх, і звичайно ж Олександра Варченко, що працює в головному управлінні економіки", - додав журналіст.

Він також зробив висновок, що дружина Варченко його прикриває.

"Картина маслом, чоловік сидить на прикурі в МВС, дружина не помічає цього сидячи в ДБР. Такі люди і є система, звичайна мусорська система", - заявив Гришин.

А раніше журналіст Василь Крутчак написав, що Варченко фіктивно розірвав шлюб з дружиною Ольгою заради квартири.

"В одному з ефірів "Школа корупція "я продемонстрував, що Варченко після розлучення їздить на автомобілі, який зареєстрований на його дружину", - написав журналіст.

Також Крутчак написав заяву в генпрокуратуру про злочини чиновника МВС.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі розгорівся скандал через серйозні обвинувачення київської студентки Наталії Бурейко на адресу співробітника Департаменту захисту економіки Національної поліції Олександра Варченко. Сам поліцейський вже спростував звинувачення. Але пізніше сама дівчина відступилася, вона зізналася, що зробила свій вчинок, "не віддаючи собі звіт". А Варченко звернувся до голови НПУ Сергія Князева з проханням провести відповідну перевірку за фактом інциденту