RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

У Запоріжжі напали на активіста: йому прострелили коліно і жорстоко побили, фото

У вівторок, 1 січня, в Запоріжжі побили і поранили з пістолета одного з лідерів організації "Автоевросила" Владислава Погорєлова.

Про це йдеться на сторінці організації в Facebook.

"Підстрелили одного з керівників "Автоевросили" Запоріжжя, в даний час активіст прооперований і знаходиться в лікарні", - уточнюється в повідомленні.

Сам Погорєлов розповів, що побили його біля будинку за те, що зробив зауваження двом особам, які "кидали феєрверки під машини", зокрема, і під його авто.

"Я спустився вниз, в цей час вони вже сіли в машину, я зробив зауваження (один з нападників був з яскравим запахом алкоголю, інший дивно пританцьовував), у відповідь на зауваження почув мати і підвищений тон. Нападники вийшли з авто і потім ми пішли до моєї машини, я включив ліхтарик, щоб показати їм місце вибуху феєрверку (якраз під паливним баком)", - написав Погорєлов в Facebook.

Далі сталося те, що сам Погорєлов точно не очікував.

"Після погроз на свою адресу я почув звук затвора пістолета і 3 постріли, один з них потрапив мені в колінний суглоб", - додав він.

За словами Погорєлова, він намагався захищатися, але йому "направили пістолет в обличчя" і "стали вдвох бити".

"Після 5-хвилинного побиття, я впав на коліна і руки, потім було кілька ударів ногами в обличчя і рукояткою пістолета по голові", - стверджує потерпілий.

За його словами, зараз йому "коліно прооперували, щелепу вправили, ніс вправили, три місця на потилиці зашили".

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Херсоні з битами напали на активіста, який допомагає розкрити вбивство Гандзюк.