RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Новорічні свята в лікарні: Дзідзьо розповів, скільки ще триватиме реабілітація після нападу

Український співак Михайло Хома, відомий як Дзідзьо, після нападу на нього і побиття в Києві знаходиться ще в лікарні.

Про це повідомляє видання "Страна.ua".

За словами артиста, після нападу він отримав серйозну травму вуха. Внаслідок пошкодження його госпіталізували в лікарню, де Михайло провів всі минулі свята - Новий рік і Різдво.

Також співак повідомив, що проведе під спостереження лікарів ще приблизно півтора місяця. А сама реабілітація займе ще близько двох тижнів.

"До цього треба дуже обережно ставитися. Потрібно, щоб зажило. Тому що якщо неправильно заживе, може потрапити інфекція і можуть бути проблеми. Тому Новий рік і Різдво я провів в лікарні, щоб потім було краще", - поділився фронтмен групи DZIDZIO.

Він пояснив, що йому пошкодили вухо, в якому він зазвичай тримає вушної монітор під час виступів.

"А поміняти вухо - це те ж, що навчитися лівою рукою писати. Тобто це звичка. Але не переживайте, вухо заживе, все буде добре", - запевнив він.

У той же час він зазначив, що поки рано говорити про дату поновлення концертів. Він підкреслив, що думати про це можна буде в лютому, коли рана остаточно затягнеться. Також артист прокоментував розслідування нападу на нього, яке триває.

"У нас є всі докази, відеоматеріали - все для того, щоб висвітлити це і показати, щоб в Україні такого не відбувалося. 2019 рік, у нас два Майдани, хлопці воюють в АТО, і щоб тут таке відбувалося - такого просто не може бути . і ми покажемо це спеціально, щоб цього не було в Україні. я набрався сміливості і захотів це висвітлити. я сказав, що більше не буду з тим жити, я буду про це говорити ", - підкреслив Михайло Хома.

Як повідомляв "Апостроф", організатором нападу на популярного артиста і актора Михайла Хому (Дзідзьо) в п'ятницю, 28 грудня, в Києві є рекетир Михайло Мєшков, якого колишній учасник групи нібито перепродав свою частку в компанії DZIDZIO.