RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Поранення поліцейського в Харкові: стали відомі нові факти

Офіцер відділу департаменту карного розшуку Національної поліції України Олексій Логвиненко, якого поранили 16 січня в Харкові, як і раніше знаходиться в реанімації.

Про це повідомляє перший заступник голови Нацполіціі В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці в Facebook.

"Олексій Логвиненко в реанімаційному відділенні харківської лікарні продовжує боротися за своє життя... Спасибі харківським лікарям, які цілодобово вже третю добу роблять все можливе, щоб маленькі діти не втратили батька", - написав він.

Аброськін також повідомив, що Логвиненко брав участь в розслідуванні вбивства колишнього учасника АТО Віталія Олешко (позивний "Сармат").

"Останнім часом він (Логвиненко - ред.) і його підлеглі активно працювали в напрямку встановлення всіх осіб, причетних до вбивства колишнього учасника АТО Віталія Олешко, а також документували небезпечне злочинне угрупування з корумпованими довготривалими зв'язками, члени якої проживали на території Харківщини, а розбої і квартирні крадіжки скоювали в різних областях нашої країни", - зазначив перший заступник голови Нацполіціі.

Він висловив упевненість, що напали на Логвиненко не залишаться безкарними: "Злочинці обов'язково понесуть покарання".

Нагадаємо, в Харкові невідомі в масках напали на поліцейського, в результаті чого офіцер отримав важкі вогнепальні поранення. Пізніше поліція зловила одного із зловмисників.

Як повідомляв "Апостроф", під Києвом під час обшуку напали на прокурора і поліцейського.