RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

У масштабній ДТП біля цирку в Києві загинула дівчина: нові фото і відео моменту аварії

У Києві сталася масштабна ДТП за участю 5 автомобілів, в мережі з'явилося відео.

Про це повідомляє видання "Інформатор".

Аварія трапилася на площі Перемоги. Там зіткнулися авто марки Mazda, Toyota, Audi, Daewoo і Skoda. В результаті аварії водія Mazda вирізали рятувальники.

"Також в ДТП постраждав автомобіль Audi, пасажири якого, за словами очевидців, також отримали травми. За неперевіреною інформацією, дівчина, яка їхала в Mazda, померла по дорозі в лікарню. За попередніми даними, Audi рухався по вулиці Саксаганського, а Mazda і Skoda по Дмитрівській - йому назустріч", - йдеться в повідомленні.

На відео видно, що автомобіль Audi на великій швидкості вилетів на перехрестя, збивши кілька автомобілів.

Про смерть жінки, яка перебувала в Mazda пише і ресурс dtp.kiev.ua. Відзначають, що з місця події її забирала "швидка" без свідомості, але дихання і пульс ще були.

"Наркет на білому ауді вилетів на площу перемоги з Дмитрівської та протаранив три авто. Основний удар припав якраз на Mazda... На місце протягом 20 хв прибув батько наркета, який вів себе досить борзо і намагався перешкоджати зйомці. Був демократизований нашим читачем і більше не зміг брати участь в дискусії", - пише ресурс.

Як повідомляв "Апостроф", 31 січня під Одесою, на трасі Одеса-Рені, сталася жорстока потрійна ДТП за участю маршрутки, в якому одна жінка-пасажир загинула, і 14 осіб отримали травми. Правоохоронці з'ясовують усі обставини. У мережі з'явилися нові фото і відео з місця аварії.