RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

У катастрофі в "Шереметьєво" загинув матрос, що зрадив Україну під час захоплення Криму: фото

В авіакатастрофі в російському аеропорту "Шереметьєво" загинув матрос з Криму Роман Власов, який підтримував анексію півострова РФ.

Про це повідомляє офіцер ЗСУ Анатолій Штефан "Штірліц" на своїй сторінці в Facebook.

"Кримчанин Роман Власов загинув разом з дружиною під час пожежі в "Шереметьєво". Роман Власов зрадник, який перейшов на бік окупантів після анексії Криму. Летів до місця подальшого проходження військової служби - крейсер "Адмірал Кузнєцов" в місті Сєвєроморськ", - написав він.

Як уточнили на сайті "Миротворець", Власов проходив військову службу у Військово-Морських Силах Збройних Сил України на території АР Крим і не прибув на континентальну територію України в зазначені пункти збору. Перейшов на військову службу до окупантів. Він народився в місті Севастополь 21 червня 1994 року.

За даними видання "Вести. Севастополь", Роман Власов був випускником ЧВВМУ імені П.С. Нахімова. Він загинув під час катастрофи літака Sukhoi Superjet 100 разом зі своєю дружиною Мариною Власовою.

"Роман і Марина поверталася в Сєвєроморська після відпустки в Севастополі. Власов служив на авіаносному крейсері "Адмірал флоту Радянського Союзу Н.Г. Кузнєцов". Йому не було і 25 років, а його дружині через тиждень виповнилося б 24. Роман вчився на четвертому курсі заочного відділення факультету судноводіння та енергетики суден в ЧВВМУ і випустився в 2015 році. У Севастополі у нього залишилася мати - Наталія Власова, викладач анатомії в медичному коледжі імені Жені Дерюгіної", - пише видання.

Як повідомляв "Апостроф", за словами російського соціолога Ігоря Ейдмана, пропагандисти Кремля хочуть цинічно перевести стрілки з істинних винуватців трагедії на пасажирів, які знаходилися в літаку під час катастрофи в російському аеропорту "Шереметьєво".