RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Вибух у відділенні банку на Донбасі: в мережі опублікували фото підривника

Журналіст Володимир Бойко розповів подробиці про особу чоловіка, який влаштував вибух у відділенні банку в Старобільську і сам загинув.

Ними він поділився на своїй сторінці в Facebook, опублікувавши його фото.

"Внесу ясність: загиблий - це колишній боєць батальйону "Айдар" Валерій Гаврилов, 1972 року народження. 4 жовтня 2014 Валерія разом з іншим бійцем "Айдара" в Києві затримала міліція за "викрадення заступника міністра охорони здоров'я Луганської народної республіки" Павла Малиша (за версією "викрадачів", вони тільки доставляли Малиша до Києва, щоб передати його в СБУ на виконання наказу командира "Айдара", нинішнього народного депутата України Сергія Мельничука). Незабаром "викрадачі" вийшли під заставу, а потім кримінальне провадження, зареєстроване за заявою дружини Малиша, було закрито", - поділився деталями він.

За словами журналіста, після цього в 2015 році у нього народилася дитина, але місця в цивільному житті він собі так і не знайшов.

"Тому було б краще, якби з гранатою він прийшов не в відділення "ПриватБанку", а до Міністерства у справах ветеранів, яке було засноване лише для працевлаштування колишньої прес-секретарки Порошенка", - додав Бойко.

Як повідомляв "Апостроф", раніше правоохоронці у загиблого підривника під Луганськом знайшли схрон зброї.