RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

У Вінниці фанати Шарія влаштували "полювання" на журналіста і його сім'ю: фото і скандальні подробиці

У Вінниці прихильники скандального проросійського блогера Анатолія Шарія загрожують місцевому журналісту Андрію Качору.

Про це написав він сам на сторінках місцевого інформаційного сайту Вежа.

"8 липня на нашу сайті було опубліковано новину про спалення невідомими вінницькими активістами агітаційних матеріалів партії проросійського діяча Анатолія Шарія. Нейтральний матеріал, який тільки зафіксував подію, яка сталася. Буквально через кілька годин після публікації Анатолій Шарій робить майже 15-хвилинний фільм про мене, мою дружину і мого 4-річного сина, в якому загрожує моїй родині і ображає навіть дитину. Станом на зараз це відео переглянуло понад півмільйона людей", - написав він.

Але за словами журналіста, на цьому все не закінчилося. Буквально через кілька годин після публікації, журналісту погрожують, а в мережі працівниця дитсадка, розповідає, де саме виховується його син.

"Протягом цього ж дня з'являється інформація про те, що вінницькі прихильники Шарія планують атаки на моє житло (адреса якого вони, швидше за все, також дізналися від виховательки в дитячому садку). Зокрема планувалося здійснити фізичний напад на мене, облити під'їзд, в якому я проживаю, свинячою кров'ю, атакувати офіс, де працює моя дружина, а також "виловлювати по одному" журналістів "Вежі", - додав журналіст.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Харкові облили зеленкою сепаратиста з організації Медведчука.

Також зеленкою облили кандидата в президенти України Олександра Вілкула.