RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Російські пропагандисти звернулися до Зеленського з цікавим проханням: подробиці

У відповідь на заяву Володимира Зеленського про готовність дати інтерв'ю будь-якому ЗМІ, в тому числі російському, РІА "Новости" направило запит із проханням відповісти на питання агентства.

Про це повідомило агентство в Telegram-каналі, зазначивши, що готове отримати інтерв'ю у будь-якому форматі.

"Хотіли б поговорити про майбутнє російсько-українських відносин, долі утримуваних осіб, включаючи керівника порталу РІА Новини України Кирила Вишинського. Володимире Олександровичу, зробимо це разом! Чи ви жартуєте?", - йдеться у повідомленні.

22 липня Зеленський під час спілкування зі ЗМІ в штабі "Слуги народу" заявив, що готовий дати відверте інтерв'ю російським журналістам.

"Я відкритий, чи не проти будь-якого інтерв'ю. Чесно кажучи, це питання навіть не до мене. Якщо можна, поговоріть з нашої прес-службою. Ви ж знаєте, Україна відрізняється від багатьох країн, мені здається, відкритістю, демократичністю", - сказав Зеленський на питання російського видання "РБК".

Як повідомляв "Апостроф", в четвер, 11 липня, відбулася перший розмова між президентами України і Росії Володимиром Зеленським та Володимиром Путіним. Діалог відбувся в форматі телефонної розмови.