RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Під Житомиром підозрюваний у вбивстві дружини зробив "харакірі": відео

Житель Житомира вбив свою 65-річну дружину, після чого спробував накласти на себе руки, завдавши ножових поранень собі в живіт.

Про це повідомляється в сюжеті ТСН.

Вранці 30 липня вбиту жінку знайшли родичі. На місце прибули правоохоронці, у них на очах пенсіонер і вдарив себе ножем.

Головна версія поліції: чоловік забив до смерті дружину і намагався накласти на себе руки. На місці злочину знайшли його передсмертну записку.

"Вказав в передсмертній записці, і, як вказують родичі, він, можливо, мав психічні розлади, його цим травили, в тому числі дружина, і тому на цьому грунті неприязних відносин він завдав тілесні ушкодження, внаслідок яких вона померла", - розповів керівник ГУ НП в Житомирській області В'ячеслав Печененко.

Сусіди відзначають, що разом подружжя прожило 30 років. За весь цей час сварок з дому ніхто не чув. Чоловік нещодавно переніс інсульт, після якого піднявся на ноги саме завдяки дружині, тому що вона добре піклувалася про нього і стежила за реабілітацією. Але рідні кажуть, що хвороба і змінила чоловіка - після інсульту погано працювала рука, він став роздратованим і агресивним.

"Він її недавно побив дуже, не раз вона була у дільничного, не раз були заяви. Вона терпіла і все йому прощала", - каже донька вбитої.

Після смерті дружини пенсіонер наніс собі таке глибоке поранення в живіт, що ледь не стік кров'ю, але вижив. Чоловіка з реанімації вже перевели в хірургічне відділення, його палата знаходиться під охороною поліції. Лікарі кажуть, що загроз його життю вже немає.

"Важка травма - поранення в живіт, але без пошкодження внутрішніх органів", - розповів хірург житомирської лікарні № 2 Віталій Шатило.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 25 липня в Полтаві попрощалися з 18-річною Анастасією Чернявської, яку в Києві вбив її близький знайомий.