RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Багато піару: з'явився цікавий прогноз щодо справи Гримчака і дій Луценка

Розслідування справи затриманого заступника міністра Юрія Гримчака може затягнутися, оскільки в даний момент складно визначитися з тим, як його будуть розглядати в суді.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" заявив генерал-майор СБУ в запасі, колишній заступник голови СБУ Віктор Ягун.

"Проблема ... останніх 15 років наявність надмірної кількості піару. Я думаю ... для того, щоб оформити всі документи [у справі Гримчака], [потрібно] не більш, ніж півроку до суду, може, менше", - сказав він.

Говорячи про те, що в справі фігурує помічник Гримчака, Ягун зазначив, що за фактом у заступника міністра немає помічників. Це також може створити труднощі при розслідуванні справи, вважає екс заступник глави СБУ.

Також Ягун засумнівався в професійних здібностях генерального прокурора Юрія Луценка.

"Луценко дуже дивна особистість. Починаючи з 2000-х років він стільки разів змінив свої політичні уподобання і тих лідерів, яких він підтримував і з прапорами яких він йшов, що я трохи заплутався, з чого він починав ... Луценко зараз в такому статусі, у нього немає ні друзів, ні близьких, напевно, і родичів немає, він думає тільки про себе і свою дружину, дітей. Для нього головне врятуватися, красиво вийти з ситуації ", - додав він.

Подробиці і деталі про затримання Гримчака читайте в матеріалі "Апострофа" .