RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Підпал будинку Гонтарєвої: поліція зробила заяву про підозрюваного

Правоохоронці переглянули камери відеоспостереження, які зафіксували можливого палія будинку колишньої глави Національного банку України Валерії Гонтарєвої під Києвом.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Як стало відомо слідчо-оперативній групі, яка прибула на виклик, сторонній шум почув охоронець домоволодіння. Чоловік вийшов у двір і побачив загоряння покрівлі будинку, після чого викликав рятувальників і поліцію.

Під час перегляду записів з камер відеоспостереження виявлено, що близько 03:00 години невідомий, який зараз підозрюється в скоєнні підпалу, перелазив через паркан домоволодіння.

З травня будинок використовувався як дачний, до вересня цього року територія домоволодіння знаходилася під охороною 6 працівників. На момент виникнення пожежі на місці знаходився тільки один охоронець.

Поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від 3 до 10 років. Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, екс-голова НБУ Валерія Гонтарєва в Лондоні потрапила під колеса автомобіля.

Пізніше Гонтарєва надіслала журналістам відео і фото, які підтверджують те, що вона отримала травми в Лондоні через наїзд на неї авто.

Як повідомляв "Апостроф", в ніч на 5 вересня цього року в Києві згорів автомобіль, зареєстрований на невістку екс-глави НБУ Валерії Гонтарєвої.