RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

"Працюють" снайпери з Росії: з'явилося відео з передової ЗСУ, де загинули двоє бійців

У районі, де від кулі снайперів бойовиків було вбито українських військовослужбовців Юрія Громовича і Ярославу Никоненко, працюють стрілки з Росії.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на ТСН.

"Це не шахтарі, точно не шахтарі. Нормальні військовослужбовці кадрових військ. Це можу сказати вам точно. Навіть, взяти з того, що як працюють снайпера. Я не думаю, що шахтар з такої відстані може так потрапити", - говорить військовослужбовець ЗСУ "Сармат".

При цьому, врятувати Никоненко не було жодного шансу.

"Сталося це о 15:30, коли солдат знаходився на посту. Снайпер зробив одиночний точний постріл", - говорить військовослужбовець ЗСУ "Шут", уточнюючи, що снайпер зробив постріл, куля зрикошетила, потрапивши військовослужбовиці в голову.

Військові уточнюють, що вже ввечері, через кілька годин після загибелі Никоненко, бойовики накрили позиції ЗСУ на ділянці фронту в районі Мар'їнки мінометним обстрілом такої сили, якого не було від початку вересня.

Як повідомляв "Апостроф", раніше бійці ЗСУ показали відео унікального бою, який виявився помстою за загибель двох українських військовослужбовців - Юрія Громовича і Ярослави Никоненко у вівторок, 15 жовтня, на Донбасі.