RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

Всі новини

З'явилися дані про поліцейського, який влаштував стрілянину в Харкові, і відео з ним

З'явилися нові подробиці скандального епізоду з поліцейським, який у вівторок, 12 листопада, в Харкові влаштував стрілянину на станції метро "Наукова".

Як розповів спікер територіального управління Державного бюро розслідувань Олександр Білка, в ході огляду дебошира у нього вилучили речовину, схожу на психотропний засіб.

Сам поліцейський пояснив свою поведінку тим, що нібито б помітив сторонніх осіб на закритій станції метрополітену. Про це він повідомив в чергову частину, після чого почав стріляти в спецпідрозділ "ТОР".

"Коли вийшов з приміщення, здійснив кілька пострілів з табельної вогнепальної зброї в сторону спецназівців. Обеззброївши поліцейського, його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процессуального кодексу України", - розповіли в ГБР.

Відносно поліцейського почали кримінальне провадження за статтею 348 Кримінального кодексу України (посягання на життя співробітника правоохоронного органу).

Увага! На відео присутня нецензурна лексика.

Як повідомляв "Апостроф", 6 листопада в Києві в одному з житлових багатоповерхових будинків у мешканців стався конфлікт з сусідом через крадіжку електроенергії. Чоловік після цього відкрив стрілянину по людях.