RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Під Одесою поставили зворушливий пам'ятник убитій 11-річній дівчинці: фото

У районному центрі Іванівка Одеської області встановили скульптуру дівчинки-ангела з кошиком квітів в руках у пам'ять про Дашу Лук'яненко - 11-річну дівчинку, яку жорстоко вбили минулого літа.

Про це в Facebook повідомив голова РДА Віктор Лобач.

"Зупинимося і подумаємо, щоб ніколи такої трагедії більше не відбулося ні в Іванівці, ні в Одесі, ні в якому іншому селі, селищі або місті України", - написав він.

Як повідомляв "Апостроф", 13 червня в Іванівці Одеської області пропала 11-річна школярка Даша Лук'яненко - дівчинка пішла на заняття в танцювальний гурток, але додому не повернулися. Її батьки звернулися в поліцію, почалася спецоперація з пошуку школярки.

19 червня тіло дівчинки виявили у вигрібній ямі в одному з домоволодінь Іванівки. Невдовзі за підозрою у вбивстві та згвалтуванні Даші Лук'яненко затримали місцевого жителя, 22-річного Миколу Тарасова. Чоловік зізнався у злочині. За словами підозрюваного, він затягнув дівчинку в будинок потерпілої, задушив її, після чого розділ і кинув тіло у вигрібну яму.

21 червня Київський районний суд Одеси обрав запобіжний захід Миколі Тарасову - підозрюваний був узятий під варту без права на заставу. Його підозрюють за чотирма статтями Кримінального кодексу України - "викрадення", "замах на згвалтування неповнолітньої", "вбивство неповнолітнього, поєднане із згвалтуванням" і "наругу над тілом".

Жителі Іванівки загрожують родині вбивці Даші Лук'яненко і навіть хотіли спалити її живцем. Мати Тарасова зізналася, що вони вирішили покинути місто, але до закінчення слідства не можуть цього зробити.